kommentek

Napppersze...

nessun norma , 2009.12.07. 00:09

...természetesen azóta is írom az istókhalmás beszámolót. Pedig azóta már voltam ,sőt, voltunk még egyszer.

Viszont ezt most muszáj, muszáj kiírnom. Leheeeet, de ezt persze csak egészen halkan súgom, hogy a héten kell vennem egy centit. Olyat, amit a katonaságnál szoknak a legények, hogy ti. mikor van a szabadulás, oszt' vagdossák. Lehet ám, hogy nem is kell, csak olyan harminc centi :) El se hiszem, meg egyáltalán, az utóbbi fél évet is nehéz, hogy nahát, tényleg, ez velem, és hogy úgy tűnik, hogy igen, valóban lehet még béke, nyugalom, csendes kuckó, magánkáosz. :)

Az más kérdés, hogy addig még hány vizsgán-zéhán-házileadáson és persze karácsonyon kell túllenni, de azt már féllábon is! :))))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemvan.blog.hu/api/trackback/id/tr401579330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben,
én pedig némiképpen átalakítottam kívül s belül. Onnan tehát egyáltalán nem ez tölthető le. Külön köszönet Ernie-nek a kódokért :)

süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása