kommentek
5

Az ő elmélete, ami a sajátja

nessun norma , 2009.02.08. 21:04

Nagyon mókás tud lenni egy ötéves - szinte minden nap előáll több elmélettel és meglátással, ami feldobja az ember napját.

Ma este lefekvésnél közölte velem, hogy "amikor a dinoszauruszok éltek, akkor embereknek is élniük kellett". Megkérdeztem, hogy ez miért van szerinte így, mire a válasz: "hát mert mindenkinek van anyukája!"

Egyszerűen pont passzol ide a klasszikus jelenet:

:))

 

Címkék: monty python gyerekszáj vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemvan.blog.hu/api/trackback/id/tr24931000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azért remélem, a logikai menetet lehet érteni :)
A gyerek is leveheti a polcról a kölcsönadott magazinomat, majd akkor megtudja a teljes igazságot. :)
A [a biologycorner.com/resources/paramecium.gif]papucsállatkának[/a] ki az anyukája? És a [a kgp.freeblog.hu/archives/2008/01/08/cuki_P/]medveállatkának[/a]? :D
[c 4816529]Tun(y)a Medve 2009.02.09. 11:44:52[/c]
még nem is adtad kölcsön :)
amúgy ez a klasszikus lódarázsos vicc :D
Biztos látott valami skandináv természetfilmet.

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben,
én pedig némiképpen átalakítottam kívül s belül. Onnan tehát egyáltalán nem ez tölthető le. Külön köszönet Ernie-nek a kódokért :)

süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása