kommentek
2

Die Zájn

nessun norma , 2009.01.05. 10:55

Meg kell, hogy mondjam, nagyon elegem kezd lenni az analízisből. És rejtély, hogy miért akarnak belénk tuszkolni annyi információmennyiséget egy félév alatt, amit mérnökök meg matematikusok évekig tanulnak. Hja, hogy zseniképző ez is :D

(és hogy mindig elfelejtem a továbbisvant berakni... :D) Szóval két perc szünet most, és felteszem a kérdést, hogy kinek hogy tetszik az új dizájn? a fejléc még nincs kész, és tudom, hogy a felirat a cetlin jépeges, de az úgyse marad ott :) És lehet javallani is, aztán jól megmondom, hogy az miért hüjjeség :D (na jó, nem is :))

És persze majd egyszer, mondjuk vizsga után, beszámolok a szülinapi zsúrról is, megmutatom, milyen frankó tortát sikerült rittyentenem (kis zöld malackákkal, bizony). Remélem, a gyerek nem kér ismétlést, mert totális improvizáció volt az egész :D

Méláztam, hogy tegyek ide valami zenét, aztán a tecső kidobta ezt a videót, úgyhogy megkapjátok a dilis kockákat, már megint. Mentségemre szóljon, hogy nagyon vicces :)
"The internet doesn't weigh anything!"

 

Címkék: sorozat csak úgy vicces it crowd

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemvan.blog.hu/api/trackback/id/tr98858513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hmm, komoly filozófusok hosszú, hosszú munkáit nullifikáltad... persze kérdeztek volna inkább téged. S még mint köztudottan németül nem tudónak azt is elnézzük, hogy a névelő az inkább semleges nemű lesz.

Még csak meg sem mondod, miért?
de a das Zájn nem hangzik jól. meg nem is tudok németül, ugye :)

ó, ha majd látom, megmondom azt is, hogy miért hüjjeség. pl: [i]csak.[/i] :))

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben,
én pedig némiképpen átalakítottam kívül s belül. Onnan tehát egyáltalán nem ez tölthető le. Külön köszönet Ernie-nek a kódokért :)

süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása